• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

De enige echte en dus originele Auto-K.

< Terug naar de homepage.

De verfwinkel in een spuitbus, zo werd in het begin Auto-K ook wel genoemd. Inmiddels is Auto-K een compleet merk, dat wil zeggen dat ze het juiste materiaal leveren vanaf de beoordeling van de schade tot het opleveren van een als herboren product. Voor autoschade herstellen heeft Auto-K een dominante plaats op de markt veroverd. Kenmerken zijn: kostenbesparend, compleet voorbereidingsmateriaal, een scala van originele kleuren en top kwaliteit verfspuitbussen.

Wie zit er achter Auto-K?

Het is 1956 en ene Peter Kwasny bezoekt Amerika. Hij wil in Duitsland beginnen met de nevelspuit techniek. In Amerika was men al verder op dit gebied, misschien wel omdat de daar populaire kolossale carrosserieën een grotere kans op beschadigingen opliepen. Terug in Duitsland gaat hij met de opgedane kennis aan de gang en in 1958 start hij met de productie van de eerste spuitverf via een druk op de knop.

Nu is Peter Kwasny een specialist op het gebied van autoherstel middelen en geniet hij internationaal aanzien. Auto-K voorziet in het hele hersteltraject en vooral het gebruiksgemak staat daarbij altijd voorop.

Met Auto-K een snelle en voordelige schade reparatie.

Om te beginnen met een uiterst makkelijk te verwerken stopverf en tweecomponenten plamuur, verwerkt in één verpakking. Daarna schuurpapier ( voor elk probleem de juiste korrel!) in soorten en maten en effectief plakband.  Auto-K producten zijn een nachtmerrie voor gaten, scheuren, steenslageffecten of holtes in de carrosserie. Zij zullen het altijd van Auto-K verliezen. De BARINI webshop is het juiste adres om het Auto-K assortiment te bekijken en daarna met gemak te kunnen bestellen.

< Terug naar de homepage.