• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Autoglym vervult een glansrijke rol.

< Terug naar de homepage.

Autoglym heeft vooral een passie voor auto's die schoon en prachtig glanzend  over de wegen zoeven. Het aardige daarbij is dat zij zelf voor de middelen zorgen om die passie waar te maken. In niet de geringste laboratoria worden hun geavanceerde producten getest, die na veel onderzoek tot stand zijn gekomen. Zij stimuleren autobezitters om met hun vriendelijke producten de perfectie van hun wagen iedere keer weer te herstellen. Daarvoor heeft Autoglym de middelen beschikbaar om het hele traject tussen voorbereiden tot en met de laatste details, te kunnen uitvoeren. Zij maken van "poetsen" een creatieve bezigheid.

Bij Autoglym gaat alles in drie stappen.

Of het nu om de carrosserie gaat, de wielen of het interieur, de drie stappen zijn altijd: reinigen - poetsen - beschermen. Uiteraard zijn er voor alle drie de stappen de juiste middelen beschikbaar. En laten we eerlijk zijn, poetsen zonder eerst gereinigd te hebben is niets anders dan het vuil opnieuw aanbrengen. Even belangrijk is het onderdeel beschermen. Neem je dat ook mee in je onderhoudsbeurt dan is een volgende behandeling pas veel later nodig. Pure tijdwinst dus.

Waarom alle drie?

Elk onderdeel heeft zijn specifieke aandachtpunten of het nu de carrosserie, de wielen of het interieur betreft. Bij de eerste is het de glans en het behoud daarvan die een trotse reactie bij jezelf oproept. Dat wil je niet missen. Aan de wielen kleeft meer vuil dan menigeen verwacht. Dus weg ermee. En mooie glanzend zwarte autobanden zijn de kers op de taart. Als je aan het interieur toe bent en je ziet hoe transparant je ruiten kunnen worden, is dat al een geluksmoment op zich. BARINI helpt je graag mee om de juiste Autoglym producten te bestellen.

< Terug naar de homepage.