• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS.

< Terug naar Veiligheid & Privacy.

Bestellen van producten bij de Barini webshop is een pure aangelegenheid tussen jou en ons. Jouw gegevens zijn bij ons perfect beschermd. Anderen hebben geen toegang tot je gegevens als je ons online bezoekt, maar ook daarna niet. Dus bij Barini zijn jouw persoonlijke gegevens privé en beschermd. We zouden niet anders willen. Wij hebben het CPB (College Bescherming Persoonsgegevens) toegezegd ons volledig aan hun eisen te houden. Ons inschrijfnummer bij het CPB is ......

Barini beschikt over een persoonlijke database en alleen daar slaan we je gegevens op. Zo geven we jouw persoonlijke informatie nooit door aan derden en dus ook niet voor commercieel gebruik. Dit is een keiharde toezegging! Om je zakelijk en informatief van dienst te kunnen zijn willen we uiteraard wel eerst wat gegevens van je ontvangen.

Hieronder stellen wij de vragen zodat jij ze kunt beantwoorden.

 • Voor- en achternaam = We willen beleefd omgaan met onze klanten.
 • Adres en woonplaats = Noodzakelijk om te weten voor ons en onze bezorgers.
 • Telefoonnummer = Soms is een snelle communicatie nodig zoals telefoon of sms om de vaart erin te houden voor een snelle aflevering.
 • Betaalgegevens = Om je bestelling te kunnen betalen kom je automatisch in onze beveiligde betaalomgeving. Daarbij worden jouw betaalgegevens in onze administratie opgenomen om deze te kunnen verbinden aan je bestelling. Zo werkt dat met betalingen via iDEAL of Overboeking. Je bankrekening komt daarna alleen maar voorbij wanneer we je geld terug moeten storten. Bij betaling via een creditcard gaan je gegevens via onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Sisow. Wij krijgen dus geen inzicht in je creditcard gegevens omdat zij voor ons de creditcardbetalingen afhandelen. Zij melden ons slechts of een betaling wel of niet geslaagd is.
 • IP-adres = Elkaar herkennen op internet doe je via een IP adres. Net wat anders dan iemand op straat herkennen dus. Wij willen je graag via je IP adres onthouden en er tevens voor te zorgen dat geen ander van je "Mijn Barini account" gebruik maakt.
 • E-mailadres = In onze communicatie met jou en andersom is een e-mail contact niet weg te denken. Voor het uitwisselen van reacties, vragen stellen, bevestigen enz. werkt e-mail het meest effectief. Dat geldt ook voor nieuwsbrieven en aanbiedingen. Mits je die natuurlijk wilt ontvangen.

Overige doeleinden waar we jouw gegevens voor gebruiken:

 • Klantenservice = De postduif hebben we afgeschaft en daarvoor in de plaats is kun je bellen, mailen, facebooken, twitteren en zelfs chatten. Die gegevens bewaren wij om te voorkomen dat je jouw verhaal twee keer moet doen en we hopen er zelf ook van te leren.
 • Account = Jouw persoonlijke gegevens zijn opgenomen in "Mijn Barini account" en het nut ervan zul je snel ondervinden. Je hoeft bij een contact of bestelling deze gegevens nooit meer in te vullen.
 • Nieuwsbrieven =Je kunt er even gemakkelijk vanaf als het inschrijven: We hebben het over de Barini Nieuwsbrief. Voor beide handelingen ga je naar de Klantenservice of "Mijn Barini account". Gezien de aantrekkelijk berichten in onze nieuwsbrieven zullen er weinig afhakers zijn, denken wij.
 • Reviews = Met een review geef je niet alleen een ervaring door aan Barini maar vooral ook aan andere klanten. Die zijn je daar dankbaar voor. Zij krijgen hierdoor een beeld van jouw tevredenheid en de kwaliteit van ons als leverancier. Je reviews worden bijgehouden en staan tevens in je "Mijn Barini account".
 • Verbetering = Stilstaan is funest en dat geldt natuurlijk ook voor Barini. Wij zijn toekomstgericht en daarom willen wij continue openstaan voor verbeteringen. De belangrijkste bron voor informatie daarvoor ben jijzelf en al onze overige klanten. De middelen voor informatie zijn o.a. klantenonderzoek, een plaats in ons klantenpanel of reacties op onze nieuwsbrieven. Ook hoe onze klanten de Barini webshop gebruiken leert ons waar verbeteringen nodig zijn. Vanzelfsprekend kun je rekenen op ons privacybeleid wat betreft de verzamelde gegevens. Die regels blijven ook bestaan als we een onderzoek door derden laten uitvoeren.
 • Acties = Meedoen aan een Barini actie is op zich al aantrekkelijk maar laat dan wel je naam en e-mailadres achter anders krijgen we niet eens de kans om je te melden als je wat gewonnen hebt.
 • Advies op maat = We geven ja graag advies en dan moet het natuurlijk wel gaan over jouw interesse. Omdat te bereiken onthouden wij de kernpunten bij je bezoek aan onze webshop, als je wat bestelt, ons liked op facebook. Cookies zijn daarbij ook een hulp. Al deze informatie gaat bijdragen om jou de beste aanbiedingen te doen en om onze site verder te verbeteren.
 • Fraudepreventie = In principe gaan we ervan uit dat iedereen te vertrouwen is maar we zijn niet zo dom dat we daarom niet waakzaam zijn. Als er echt aanwijzingen zijn dat fraude in het spel is kunnen wij niet anders handelen dan dat aan de betreffende overheidinstanties door te geven.

Weet je dat je via "Mijn Barini account" toegang hebt tot je eigen gegevens? Via deze account kun je eventueel ook je gegevens aanpassen of wijzigen. Op deze wijze is het tevens mogelijk je uit te laten schrijven. Wil je het liever door ons laten doen, dan hoef je alleen maar een brief of e-mail te sturen. Wel even opletten als je een naamswijziging wilt doorvoeren terwijl je bestelling al geplaatst is. De naam op die betreffende factuur kan niet meer gewijzigd worden.

< Terug naar Veiligheid & Privacy.