• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Chicago Pneumatic maakt zwaar werk lichter.

< Terug naar de homepage.

Die stelling is niet van gisteren maar al van 1894 toen John W. Duntley het bedrijf in Chicago oprichtte. Zijn uitgangspunt was om producten voor de bouw te maken die tot op dat moment nog niet beschikbaar waren. Hij vond in Charles M. Schwab een grandioze investeerder en niet al te lang daarna introduceerde hij de enkelvoudige pneumatische regelklep hamer. Hij bleef in de loop van de jaren echter niet alleen bij aandacht voor de bouw. Zo liet hij zijn innovatieve ideeën ook los op het onderhoud van voertuigen en maakte zo zijn intrede in de automotive sector.

Chicago Pneumatic doet een belofte aan de gebruikers van zijn producten.

Het draait bij het bedrijf en voor zijn klanten om de mens, zijn passie voor het product en de prestatie door de gebruiker. Intussen levert dit bedrijf gereedschap en compressoren voor hoge prestaties all over the world. Zij bewijzen al die jaren dat zij iedere keer weer de beste oplossing in hun segment kunnen aanleveren. En voor alles moeten hun producten robuust en betrouwbaar zijn.

Bij Chicago Pneumatic tref je steeds weer een consistent beleid aan.

Dat wordt bereikt door een nuchtere aanpak, gebaseerd op hoge prestaties, strenge controles en kwalitatieve grondstoffen. Hun assortiment is indrukwekkend en draait om elektrisch gereedschap, compressoren en generatoren. Inmiddels produceren zijn 500 verschillende producten, voor een groot deel echt innovatief. De bron voor  inspiratie, die omgezet wordt in innovatie, komt hoofdzakelijk van alle klanten die hun bevindingen doorgeven. Een belangrijk statement.

BARINI is graag de intermediair.

< Terug naar de homepage.