• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Colad maakt het werk van de professional plezieriger.

< Terug naar de homepage.

Dat inventieve zit in de aard van Colad. Nieuwe producten ontwerpen die bijdragen aan een beter resultaat en desondanks het werk kunnen vereenvoudigen. Ze hebben dan ook heel wat opzienbarende producten op de markt gebracht zoals de speciale mengbekers en de BodyGuard overall. Nog niet zolang geleden kwam daar de Turbomix Paintsaver bij. Colad meldt dat het einde van al dit soort ontwikkelingen nog lang niet in zicht is. Gezien hun reputatie is er alle reden om Colad te blijven volgen.

Voorbeeld van een slimme Colad oplossing.

Colad stelt in zijn publicaties de vraag of je geïnteresseerd bent het spuitproces te versnellen en dan ook nog betere resultaten te halen. Een onderneming als Colad stelt zo'n vraag alleen als ze zeker zijn dat het antwoord ook leverbaar is. Terecht en met trots introduceren zij  "Mix, Snap & Go". De sleutel is het voorkomen van tijd en materiaal verspilling. Gemak dient de mens, gaat ook hier op:

  1. De lak in de Colad Mengbeker mengen.
  2. De Snap Lid op de Mengbeker klikken.
  3. Go! Klaar om de lak te spuiten.

En dan te bedenken dat elk Snap Lid een geïntegreerde verfzeef heeft.

Bij BARINI zijn de Colad producten natuurlijk leverbaar en snel ook!

Colad heeft een grote diversiteit aan producten en BARINI vindt dat die niet in het assortiment mogen ontbreken. De BARINI webshop laat het allemaal duidelijk zien.

< Terug naar de homepage.