• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

ColorMatic Professional werkt die ergerlijke kleine beschadigingen weg.

< Terug naar de homepage.

Een ontwikkeling van de bekende MoTip Dupli Group, die al toonaangevend in Europa is in verfspuitbussen en lakstiften. Zij staan erom bekend dat zij veel  producten ontwikkelen die milieu vriendelijk zijn. Het is ColorMatic Professional in het Duitse Temse, dat dit effectieve product in de automotive branche introduceert.

ColorMatic Professional, een medicijn tegen je chagrijn.

En dat laatste is heel menselijk als je van die krassen op je portier ontdekt of je ineens van de kleine beschadigingen op de carrosserie ziet. Nog erger is het als die kleine ergernissen wat verspreid over de hele wagen te zien zijn. Je dag, of misschien zelfs meerdere dagen, zou verpest zijn als je noodgedwongen een afspraak met de autospuiter zou moeten maken. En zo'n spuitbeurt tast je portemonnee behoorlijk aan. Nu het goede nieuws: er is een eenvoudiger en voordeliger oplossing.

Elke autospuiter kan zijn klant nu blij maken.

De nieuw ontwikkelde techniek is voorbehouden aan de professionele autospuiter en die kan zijn klanten blij maken met een perfecte oplossing en een veel kleiner kostenplaatje. Bovendien kost het hem veel minder tijd om de gedupeerde klant van dienst te kunnen zijn. Niet minder belangrijk is echter het resultaat van dit product. Zowel de professional al de autobezitter zullen uitermate tevreden zijn.

Deze blijmaker is uiteraard te bestellen via de webshop van BARINI.

< Terug naar de homepage.