• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Connect producten maken een garage of werkplaats compleet.

< Terug naar de homepage.

Connect Workshop Consumables is de volledige naam van dit innoverende bedrijf op het gebied van gebruiksartikelen ten behoeve van de automotive branche. Connect is een is een van de vier topmerken die elkaar perfect aanvullen binnen The Toolconnection. Het assortiment onderdelen en gereedschappen telt meer dan 4000 items en de groei is er nog niet uit. Connect is een sterk innoverend bedrijf en een industrieel gericht team van specialisten werkt nog steeds aan de praktische uitbouw van het assortiment. De auto- en motorbranche ontwikkelt zich in razende vaart en Connect biedt elke monteur de mogelijkheid om ook vandaag en in de toekomst nooit mis te hoeven grijpen.

Barini, The Toolconnection en Connect

Three of a kind, zou je kunnen zeggen. Barini zorgt dat de uitgebalanceerde producten van The Toolconnection in Nederland vlot verkrijgbaar zijn en is blij dat Connect daar ook deel van uit maakt. Om een idee te geven van het Connect assortiment van 4000 producten zal de opsomming menig monteur een goede dag bezorgen: bekledingsclips, tapes, lampen, slangen, bouten, moertjes, bandenvet, wiellood, pluggen, stekkers, handreinigers enz. Alle artikelen zijn of op hoge standaard zelf ontwikkeld of voor opname in het assortiment getest.

Alle producten zijn via Barini snel in huis te krijgen, maar Barini is niet alleen een doorgeefluik. Voor advies en begeleiding van wat The Toolconnection, dus ook Connect, aan producten te bieden heeft staat het team van Barini garant.

< Terug naar de homepage.