• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Farécla, een zuidelijk klinkende naam maar toch echt Engels.

< Terug naar de homepage.

Je wilt je auto eens een echte verwendag (laten) geven? Dan kom je al snel terecht bij de producten van Farécla. Al sinds 1952 levert Farécl wereldwijd kwaliteitsproducten om carrosserieën een stralend uiterlijk te geven. En ze blijven investeren in hun R&D om ook in de toekomst de nieuwste onderhoudsproducten te kunnen produceren. De automotive markt is een van de vijf bedrijfstakken waar hun ontwikkelingen en producten op gericht zijn. Mooie dingen moeten vooral mooi kunnen blijven, is hun uitgangspunt.

MER, de korte naam voor een 40 jaar bestaand onderhoudsproduct.

Die korte naam met een lange geschiedenis is niet voorbehouden aan het Verenigd Koninkrijk. De producent, gevestigd in het Engelse Hertfordshire, gunt ook het Europese continent de voordelen van MER. Iedereen die hun specifieke producten voor het innerlijk en het uiterlijk van de auto al gebruikte, is inmiddels overtuigd dat ze een topproduct in handen hebben. Of het nu de gewaardeerde klassiekers of juist de modernste voertuigen zijn, MER zorgt voor de ultieme reiniging en bescherming.

Door G3 Professional kan je carrosserie alle weersomstandigheden doorstaan.

Farécla ontwikkelde een range nieuwe producten onder de naam "G3 Formula". En weer was de automotive markt verrast door de kwaliteit van deze nieuwe ontwikkeling. In G3 Formula zijn alle producten terug te vinden die kunnen zorgen voor de reiniging, behandelen en verjonging van de lak. Laat de (weers-) elementen maar los na het gebruik van deze topproducten.

Even aangenaam is dat BARINI ze kan leveren en snel ook.

< Terug naar de homepage.

< Terug naar de homepage.