• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Gunson Gereedschappen voor verleden en heden.

< Terug naar de homepage.

Gunson heeft een interessante historie. Op de eerste plaats hun uitgangspunt sinds de start van het bedrijf: eenvoudige oplossingen vaak de beste. Op de tweede plaats produceert Gunson gereedschap waarmee oldtimers zorgeloos de weg op kunnen blijven gaan. Respect voor de historie is dus alleszins aanwezig. Gunson weet echter ook dat de tijd niet stilstaat. En nog steeds op basis van slimme oplossingen produceert men ook moderne apparatuur voor de nieuwste technieken. Een voorbeeld daarvan zijn de foutcode lezers, die in een moderne werkplaats niet kunnen ontbreken.

Kwaliteit en degelijkheid.

Daar kan elke afnemer van Gunson producten op rekenen. Bovendien heeft deze Engelse fabriek een fijne neus als het gaat om enerzijds hoge kwaliteit te leveren met toch een aantrekkelijk prijskaartje. Bij Gunson leeft  zo lang ze bestaan het devies dat er twee partijen gelukkig en tevreden moeten zijn om blijvend succes te hebben. Op de eerste plaats alle monteurs die in garages en werkplaatsen met Gunson producten werken en daaropvolgend alle bestuurders van automobielen die met behulp van Gunson volop kunnen genieten van goede afstellingen of perfect uitgevoerde reparaties. Het aardige is dat dit geldt voor auto's en motoren van alle leeftijden. Doe dat maar eens na.

Barini en Gunson gaan nu hand in hand.

De handen van de vakmensen wel te verstaan. Het gehele team van Barini bulkt van de vakkennis en met de verkoop en het adviseren van Gunson producten is de belangrijkste winnaar de monteur, die werk op niveau wil leveren.

< Terug naar de homepage.

< Terug naar de homepage.