• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Hamach, de grote bestrijder van stof en verfresten.

< Terug naar de homepage.

Juist in de automotive branche wordt veel gewerkt met oppervlaktebewerking, menging van verven en lakken en het spuiten van onderdelen. Al jaar en dag heeft Hamach zich opgeworden om de nadelige effecten door deze werkzaamheden te bestrijden. En met succes. Zij kunnen zich meten met vele andere Nederlandse ontwerpers, waarvan de producten in tal van landen gebruikt worden. Autoherstelbedrijven en spuiterijen hebben de producten van Hamach al vele jaren in gebruik om zonder gezondheidsschade het werk te kunnen doen.

Duurzame oplossingen.

Van de ruime assortiment is de centrale stofafzuiging door de vele verschillende uitvoeringen breed inzetbaar. Een voorbeeld van innovatie is de recent geïntroduceerde HVC voorafscheider. Daarmee wordt explosiegevaarlijk stof effectief afgevoerd. De ontwikkelingen in de autofabricage volgen elkaar snel op. Dat vraagt vaak onverwacht om nieuwe toepassingen of oplossingen. Het design en ontwerp team van Hamach speelt daar volledig op in.

Reinigende werking.

Deze benaming zou op veel Hamach producten als submerk kunnen staan. Een voorbeeld is de Spray Gun Cleaner. "Even" een spuitpistool van kleur wisselen bestond niet. Door Hamach nu echter wel. Met een compact ontworpen Spraygun Cleaner kunnen de watergedragen verfresten in het spuitpistool in enkele seconden verwijderd worden. Het reinigen zou je bijna keukenvriendelijk kunnen noemen: Reinigen, spoelen en drogen. Dat is alles.

Logisch dat BARINI De Hamach producten uitgebreid in zijn assortiment heeft.

< Terug naar de homepage.