• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Hofmann Power Weight zorgt voor de nodige balans.

< Terug naar de homepage.

Geen wiel van een motor, auto of vrachtwagen dat zonder een juiste balans kan. In vroegere tijden was dat op te lossen door her en der een stukje lood aan te brengen. Wel met apparatuur die aangaf waar dat moest gebeuren. Hofmann Power Weight heeft het uitbalanceren een totaal nieuw gezicht gegeven. Zij introduceerden de  kenmerkende knock-on gewichten en de kleefgewichten op rol, de Speedliner tape. Dat is echt een vernieuwing op dit gebied.

Bij Hofmann Power Weight draait alles om het wiel.

Het assortiment omvat ook alle gereedschappen en toebehoren waar een wiel bij betrokken is. En altijd ontworpen in het belang van de klant en op basis van een gegarandeerde kwaliteit. Met hun "Fusion Technologie" laten zij gebruikers langer en slimmer met hun banden rijden. Zo'n balans voel je echt als je achter je stuur zit.

De truck wordt niet vergeten.

Met de Balancing Compound 505 brengt Hofmann een oplossing om balans aan te brengen in elke situatie. Het balanceren gebeurt daarbij continue via een band langs de velg, waarin dispersie plaatsvindt langs de bandwanden als gevolg van de centrifugale kracht. Het is een samenspel tussen het corrigeren van de statische en de dynamische onbalans. Wellicht een wat technisch verhaal maar Hofmann Power Weight garandeert iedere keer weer een vlotte rit en het bereiken van de maximum levensduur van de band.

Hofmann Power Weight samengevat.

Zij laten zich niet afleiden en focussen zich op hun kerntaken. Deze vooruitstrevende Duitse fabrikant werkt alleen maar aan de juiste balans op de juiste plek door hoge kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Dan is het dus vanzelfsprekend dat BARINI deze producten kan en wil leveren.

< Terug naar de homepage.