• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Het vakgebied van Indasa heet "Schurelogie".

< Terug naar de homepage.

Net zoals "schuroloog" bestaan deze termen niet maar het geeft toch aardig de grote specialisatie weer van hun faam op het gebied van schuren en schuursystemen. Onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke elementen bij Indasa vooral ook omdat ze hun verworven hoge plaats in de wereld van schuurproducten nog voor geen meter willen prijsgeven. Ze hebben in de afgelopen jaren ruim geïnvesteerd in hun fabrieken zodat zij nu beschikken over de modernste productiefaciliteiten. En dat uit zich ook volledig in hun producten.

In 1979 kwam Indasa uit het niets tevoorschijn.

Evenals Nederlanders zijn Portugezen zeer ondernemend en sinds dat jaar heeft Indasa kans gezien om vanuit het Portugese Aveiro een toonaangevend bedrijf te worden als fabrikant van hoogwaardige gecoate schuurtechnologie en leveren zij hun producten in geheel Europa en de Verenigde Staten. Zij hebben een aantal marktsegmenten als speerpunt gekozen en een van de belangrijkste daarvan is de automotive branche. Schuurmateriaal en apparatuur werd dan ook speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld.

Bij Indasa speelt zorg om het milieu een grote rol.

Op dat gebied hebben zij al heel wat onderscheidingen gekregen en hebben zij wereldwijd accreditaties verdiend. Indasa werkt alleen met hoogwaardige grondstoffen en zo worden alleen maar FEPA-conforme minerale korrels gebruikt. Rhyno is een van de merknamen van Indasa en is het merk speciaal voor de schurende producten. Om die hoge standaard te bereiken hanteren zijn een ver doorgevoerde kwaliteitscontrole bij grondstoffenselectie, het productieproces en het eindproduct.

Het is dan ook logisch dat BARINI hun producten niet in het assortiment wil missen.

< Terug naar de homepage.