• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Kemtex, de Belgische Non-paint specialist.

< Terug naar de homepage.

Soms hoef je niet zover te gaan om prachtproducten naar Nederland te halen. Voorbeeld is Kemtex, een in Vlaanderen gevestigde producent van Non-paint producten. En om het op z'n Vlaams te zeggen, ze zijn fier op hun producten. Op het gebied van autolakken is er de laatste tijd veel ontwikkeld wat het overspuiten van auto onderdelen een hoog professioneel niveau heeft gegeven. Bij Kemtex wilden zij op het gebied van non-paint nog voor geen centimeter achterblijven.

Kemtex kiest voor de toekomst.

Zonder de juiste hulpmiddelen wordt het spuiten van auto onderdelen een riskante onderneming. Om dat te voorkomen ontwikkelde Kemtex een prachtig assortiment op het gebied van non-paint. En aan iedereen die het weten wil bevestigen zij dat ze ook in de toekomst zullen zorgen voor de beste materialen als ondersteuning bij het spuiten.

Het Kemtex assortiment biedt keuze te over.

Om een boekje open te doen: persoonlijke beschermingsmiddelen, afneembare en klevende coatings, spuitcabinefilters, schuurmiddelen, mengbekers, tapes, krabbers en spatels. Bij Kemtex zit het zeker in het assortiment en voor jou snel bereikbaar via de webshop van BARINI.

< Terug naar de homepage.