• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Motip Dupli is goed voor 80 miljoen spuitbussen per jaar.

< Terug naar de homepage.

Drie productiebedrijven zorgen voor de productie en de aanvoer. Het aantal spuitbussen toont gelijk ook de grote populariteit die dit product geniet. Maar het zijn niet alleen de spuitbussen die Motip Dupli bekend hebben gemaakt. Zij ontwikkelen en produceren een compleet assortiment ten behoeve van de automotive branche. Voor schadeherstel leveren zij de juiste middelen voor alle voorkomende beschadigingen zoals plamuur, reparatielakken en de bijbehorende hulpmiddelen.

Motip Dupli heeft een degelijke basis.

Al in 1946 werd de basis gelegd in Zwitserland onder de naam Vogelsang AG, waarna in 1967 in Nederland MoTip B.V. werd opgericht. In 1996 kwam de VoMo Corporation tot stand en uiteindelijk werden alle krachten gebundeld onder de naam Motip Dupli Groep in 1998. Na deze fusie was Motip Dupli niet meer te houden en groeiden ze uit tot nummer 1 in Europa voor spuitbussen en lakstiften.

Motip Dupli gaat voor geen enkele schade uit de weg.

Zelf noemen ze dat "schadeherstel van gat tot kras". Daarvoor leveren zij een hoge kwaliteit polyester plamuur tot fijn plamuur  en voor grotere oppervlakken is er de metaalplamuur.

Pimpen is geen uitzondering meer en op dat gebied is Motip Dupli goed voor de Silver Chrome set voor velgen en accessoires in 1K en 2K uitvoering. En als de carosserie hersteld of gepimt is dan zorgt Motip Dupli dat ook de bescherming geregeld wordt. Denk aan anti steenslag, bitumen en anti roest waxcoating. Er is niet alleen aan de buitenkant gedacht. Holle ruimtes krijgen helaas nog wel eens te weinig aandacht. Zo niet bij deze fabrikant, die voor dit doel speciaal de ML Anti Roest ontwikkelde. De beste protectie tegen strooizout en steenslag.

Ook dit topmerk Motip Dupli kun je in de kortste keren in huis hebben als je de BARINI webshop bezoekt.

< Terug naar de homepage.