• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Nauta Nova niet alleen voor jachten en schepen.

< Terug naar de homepage.

Hoogwaardig onderhoud is een eerste vereiste om varend materieel langdurig in goede conditie te houden. Weersinvloeden spelen hier immers een grote rol om over de aantasting door water nog maar niet te spreken. Daarvoor zijn professionele reinigingsproducten een eerste noodzaak, gevolgd door poets- en polijstmiddelen. Ondanks dat de Nauta Nova producten voor jachten en schepen zijn ontwikkeld, kunnen ze in de automotive branche voor bepaalde onderdelen en prima oplossing bieden.

Biologisch afbreekbare reinigers.

Voor alle oppervlakken geldt dat aan poetsen en beschermen altijd het reinigen vooraf gaat. Zonder eerst een goede reiniging doe je niets anders dan bij het poetsen de vervuiling in het poetsmiddel mengen en dus opnieuw aanbrengen. Nauta Nova beschikt over een reinigingsmiddel op waterbasis en dat ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Het is verrassend hoe effectief olie, vetten, aanslag, roet en zelfs nicotine te verwijderen is.

Terugbrengen van de glans.

Nauta Nova is er niet alleen om reiniging eenvoudig te maken maar ook om het oppervlak weer zijn oorspronkelijke kleur en glans terug te geven. Na de eerste behandeling kan dus nu de cleaner zijn werk doen, bijvoorbeeld NN02 Cleaner medium. Het geeft een prachtig polijstresultaat en een bescherming tegen weersinvloeden. Vuil kan zich ook minder snel hechten en dat is mooi meegenomen. Voorst is er nog een cleaner die kleine oneffenheden en krasjes kan wegpoetsen.

Een beschermende waslaag doet de rest.

Een superwax van Nauta Nova sluit de poriën af en is de laatste fase in de behandeling.  Voor alle behandelingen is het zinvol om af te wegen of er met de hand of met een poetsmachine gewerkt moet worden. Zeker bij grotere oppervlakken valt de menselijke kracht tijdens de behandeling terug en geniet een poetsmachine veruit de voorkeur.

Dat alles natuurlijk in de BARINI webshop.

< Terug naar de homepage.