• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Perfect Equipment zorgt voor de juiste balans.

< Terug naar de homepage.

Universele balansgewichten voor alle standaard autovelgen. Maar dat niet alleen. Perfect Equipment levert ook de standaard ventielen en het voor deze onderdelen benodigde gereedschap en andere accessoires. Zij garanderen een hoge kwaliteit en maken dat al jaren waar.

MultiFit is de verzamel merknaam voor alle balansgewichten.

Het is handig en voordelig om standaard met de MultiFit balansgewichten te werken. Op de eerste plaats is het overzichtelijk, voorkomt het dat het verkeerde gewicht wordt gepakt en het bespaart opslagruimte. Zo kun je om het wiel goed draaiende te houden al het benodigde materiaal geconcentreerd bij elkaar houden.

Perfect Equipment hoort bij de grote jongens.

Het merk met een eigen vestiging in het Duitse Veitshöchheim, is een onderdeel van Wegman automotive en mondiaal marktleider als het gaat om wielbalans gewichten. Je zult hun producten terugvinden op wielen van nagenoeg alle autofabrikanten. Bij het opnieuw balanceren van banden zijn de MultiFit gewichten dus een soort van "thuiskomertjes".

Perfect Equipment is niet van gisteren.

Zij opereren al 75 jaar op de Noord-Amerikaanse markt en zijn daar de grootste in hun soort. In 2013 werd de Perfect apparatuur door Wegman op de Europese markt geïntroduceerd en is inmiddels al niet meer weg te denken.

Dat doet BARINI ook niet en kan deze producten via de webshop vlotjes leveren.

< Terug naar de homepage.