• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Rupes, de degelijke en gelijktijdig innoverende Italiaan.

< Terug naar de homepage.

Het familiebedrijf Rupes werd in 1947 opgericht. Vanaf dat moment heeft men gekozen voor een duidelijk statement: Alle producten moeten voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidsregels.

Nu, nadat Rupes al meer dan 65 jaar een pracht pakket aan gereedschappen levert, zullen alle gebruikers het statement van harte onderschrijven. Ook BARINI heeft een uiterst positieve ervaring met de producten van Rupes en vindt dat deze natuurlijk niet mogen ontbreken in het assortiment van de webshop.

Italianen houden van het leven.

Juist daarom zijn ze bij Rupes zo gefocust om het werk eenvoudiger te maken terwijl gelijktijdig de prestatie wordt verbetert. Zo blijft er wat meer energie over om na het werk of in de avond nog ontspannen van een kopje koffie of een glaasje drank te genieten. Zij produceren professionele elektrische en perslucht aangedreven gereedschappen, accessoires en afzuigsystemen. Op dat gebied zijn zij een wereldwijde merktleider.

Rupes introduceert met grote regelmaat nieuwe producten. Desondanks komt er geen nieuw product op de markt voordat het uitgebreid is getest, zowel in de productie omgeving als door professionals. Die regelmatig verschijnende nieuwe producten zijn tevens een bewijs dat men zeer innoverend werkt. Zowel in de auto- als motorafwerking als bij de schade herstelbedrijven is dit al jaren bekend.

Rupes haalt het verschil tussen de batterij- en de snoermodus onderuit.

De "BigFoot IBrid familie" is een technisch initiatief, waarmee Rupes de toekomst pakt met draagbaar gereedschap. De "NANO" is het eerste gereedschap dat in die familie "geboren" is. De NANO is een multifunctioneel gereedschap dat maar liefst vier opties in zich heeft. Het werkt naar keuze roterend of excentrisch, zowel voor spot repair als voor reinigen en poetsen. Een apparaat om naar uit te zien, bijvoorbeeld in de BARINI webshop.

< Terug naar de homepage.