• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Meer dan 100 jaar SATA en al die jaren innoverend.

< Terug naar de homepage.

In het begin van de negentiger jaren waren het Arthur Haeberle en August Drehmann die het bedrijf startten via een management buyout. In 1910 betrokken zij hun nieuwe pand in het Duitse Ludwigsburch en daar hielden ze tot 1992 hun hoofdzetel.  Vanuit de medisch apparatuur werd al in 1907 een flesafsluiter met een sprayfunctie ontwikkeld en op de markt gebracht. Uiteraard wat gemodificeerd wordt dit product nog steeds geleverd. Vanaf 1914 werd "SATA" definitief geregistreerd als handelsmerk.

Sata werd in de loop van de jaren een onmisbare partner voor spuiters.

Het management wilde van het begin af aan de standaard zetten en met die intentie hebben zij bewezen constant te kunnen voldoen aan de eisen van de spuiters in de autoherstel branche. Of eigenlijk beter; in veel gevallen liepen en lopen zij nog op de markt vooruit. Die positie bereikten zij omdat ze de gebruikers van hun producten betrokken bij het zoeken naar nieuwe ontwikkelingen. Met een dergelijke aanpak zal het ook duidelijk zijn dat zij de belangen van de klant voorop stellen.

Sata voor de nieuwste spuittechnieken en bescherming van de gezondheid.

Uitgangspunt van Sata is dat zij alleen topkwaliteit leveren zonder daarbij de aandacht te verliezen voor vriendelijke gebruikstechnieken, veiligheid en tijdwinst. Een voorbeeld is de SATAjet 5000 B Phaser. Een mondvol letters en cijfers maar de naam staat voor een ongelooflijk goed spuitpistool voor heel speciaal spuitwerk

Met deze introductie van een Sata als waardevolle product en dito leverancier zal het niet vreemd overkomen dat dit merk met groot vertrouwen is opgenomen in de BARINI webshop .

< Terug naar de homepage.