• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Schrader neemt de spanning over je bandenspanning weg.

< Terug naar de homepage.

Voor zover je het nog niet mocht weten, Schrader is toonaangevend in zowel originele als aftermarket apparatuur voor de autobranche. Ervaring op dit gebied hebben ze als de beste; al in 1891ontwierp Schader het eerste pneumatische bandenventiel. Systemen om de bandendruk te monitoren, met als herkomst Schrader, worden wereldwijd al voor 54% toegepast. Daarbij maakt het niet uit of het wordt gebruikt bij personenwagens, vrachtwagens hybriden of raceauto's.

Bandenspanning en veiligheid.

Zowel de vakman als de leek is inmiddels overtuigd van de noodzaak met een goede bandenspanning te rijden. Daarbij gaat het in eerste instantie om het technisch rijgedrag en de veiligheid in het algemeen. Al in 2000 werden alle autofabrikanten in de Verenigde Staten verplicht om nieuwe auto's uit te rusten met een bandenspanningsignalering. Europa volgde in 2012. Bij een te lage bandenspanning neemt de veiligheid af en nemen de brandstofkosten met 6% toe.

TPMS is nauwelijks meer weg te denken.

Deze afkorting staat voor Tyre Pressure Monitoring Sensors. Schrader voorziet de automotive markt van aftermarkt TPMS apparatuur. Daarbij behoren ook service kits en speciale gereedschappen voor het onderhoud van TPMS uitgeruste voertuigen. Denk daarbij aan diagnostische apparatuur en gereedschappen voor het herprogrammeren. Daarnaast is er een TPMS systeemkit voor het aanpassen van personenauto's zonder originele bandenspanningsignalering: signalering via een display met de spanningweergave van de vier banden.

Schrades staat voor 165 jaar innovatieve oplossingen.

Zij zijn sterk in de het ontwerpen van zowel mechanische als elektronische componenten en sensortechnologieën. Daarmee hebben ze een grote reputatie opgebouwd in de automotiv wereld, waar ze met veel geledingen samenwerken. Zo is BARINI hun en jouw schakel in Nederland.

< Terug naar de homepage.