• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Laat de zon maar schijnen met Sikaflex.

< Terug naar de homepage.

De prachtige producten met de merknaam Sikaflx komen uit de fabriek Inafa, in 1946 gestart in Utrecht en inmiddels helemaal thuis in Venray. Aanvankelijk leverden ze auto onderdelen aan DAF. In het begin van de zeventiger jaren werd begonnen een volledig eigen product te maken dat technisch gekwalificeerd moest zijn en uniek in het marktsegment. De keuze viel op schuifdaken voor auto's. Nu is Inalfa mondiaal leverancier aan bijna alle autofabrikanten met het Inalfa Roof System.

Zonnedaken zonder lekkage.

Zonnedaken voor auto's zijn er in alle soorten en maten. Auto eigenaren hebben er echter alleen plezier van als de montage optimaal wordt uitgevoerd. De lijm die voor een dergelijke constructie wordt gebruikt is bepalend voor het succes. Daarom is de Sikaflex-250PC ontwikkeld. Een onmisbaar product bij lijmtoepassingen in de autoruitmontage. Sikaflex-250PC heeft dan ook twee belangrijke eigenschappen; de aanvangssterkte is hoog en het kent een snelle uitharding.

Marktleider zijn en blijven.

Daar wil Inalfa best voor investeren. Hun specialisatie in het segment afdichten en verlijmen heeft al het prachtige product Sikaflex voortgebracht maar ze gaan door met als uitgangspunten: Durf te hebben om te innoveren, over de kracht beschikken om door te zetten en plezier te hebben in samenwerking, intern en extern. Daar wordt overigens de aandacht voor kwaliteit, service en het milieu direct aan toegevoegd. Een goed voorbeeld? Bij de productie van de Mercedes C-klasse worden de zonnedaken met Inalfa producten gelijmd, dus ook met Sikaflex.

Dus bij BARINI ontbreekt Sikaflex dus ook niet.

< Terug naar de homepage.